Corleaer Kunst Pitch 2014

muur studielokaal

Nico Los nr 6:120x80cm, diasect

€ 1500,00

7 kunstenaars hebben binnen de gestelde eisen een voorstel ingediend voor de wand van het studielokaal van het Corleaer College in Nijkerk.De uiterste datum van de pitch werd gesteld op 25 november.

De procedure is nu, dat de leerlingen 1 kunstenaar kiezen, waarmee ze persoonlijk in gesprek gaan. Van deze kunstenaar kan het voorgestelde werk worden gekozen, maar men kan in overleg ook voor een ander werk van deze kunstenaar kiezen.

Alle hebben speciaal voor de Corleaer een specifiek ontwerp ingediend. Hiervoor bij voorbaat al vast heel veel dank.

Om de kunstwerken goed te bekijken, kun je twee keer op de afbeelding klikken. Als je iets meer wilt weten van de kunstenaar, dan ga je naar het tabblad Kunstenaars en klik je op de juiste persoon om meer van diens werk te zien, of meer variaties op het voorstel.

Nico Los, beeldbewerker, inktjet op dibond. Hoogglanzende afbeeldingen van kleurcomposities met een diep filosofische waarde.

dOminic Brown, acryl op ciclé print. dOminic heeft veel verschillende mogelijkheden, met helere grondtonenen, blauw, rood , geel, groen. Een print wordt 5 maal afgedrukt op linnen en daaroverheen schildert hij toevoegingen voor de Corleaer.

Lisette Huizenga, digitale schilderkunst op dibond. Er zullen in overleg veel elementen in de illustratie worden toegevoegd die speciaal met de leerlingen van de Corleaer worden afgesproken.

Isa Gama,acryl op doek. Isa is een bekende op de Corleaer, haar beeld staat bij de ingang van de school.

Michel Willemse, mixed media op doek, Is 8x2 meter, kan ook doorlopen tot plafond. Kan ook rechtstreeks op muur worden geschilderd. In de studio maken zou hij er beter de tijd voor kunnen nemen en zijn alle materialen bij de hand.Vervoerskosten voor het rechtstreeks op de muur schilderen van Amsterdam Nijkerk, komen bij de prijs.

Fieke van Dieren en Marlon Boerdonk (duo productie grafiek en fotografie) fotoprint. De getoonde beelden zijn gemaakt voor het Catherina Ziekenhuis en zij dienen als voorbeeld, want Fieke en Marlon zouden het juist erg leuk vinden om in samenspraak met de leerlingen en de school tot een mooi werk te komen. In het thema dat zij samen bedenken.Deze beelden zijn als voorbeeld bedoeld om te laten zien wat zij kunnen met de techniek.

Katerina Coufalova,  print op dibond, achter plexiglasss (Diasect)Afgedrukt 40x60 prijs € 290,-.Op andere formaten is ook mogelijk, prijs afhankelijk kosten drukker. Dus prijs op aanvraag. De foto is een impressie van het oorlogsmonument in Berlijn.