Astrid Ufkes

NL

Me Myself and My World DESOLATION dibond met hoogglans afwerking 70x100 cm

€ 695,00

foto’s  op Dibond gemonteerd, afgewerkt met een hoogglans folie, en  alu ophangsysteem in afmeting 70x100 € 695,--‐ Alle foto’s hebben een oplage van 10 zijn gesigneerd en voorzien van een certificaat. Naast de levering op dibond is het mogelijk de foto’s aan te schaffen als fotoprint met passe--‐partout en Alu wissellijst in de afmeting 60x80 cm € 295.

 

Astrid Ufkes is een kunstenaar die haar passie, gevoelens en ideeën vertaald in fotografische beelden. “ Eenvoudige alledaagse dingen om je heen krijgen een andere lading als je jezelf er op een Bepaalde manier inzet. Er ontstaat een interactie met dit fotografische beeld. Het wordt helemaal bijzonder als je ook nog naar jezelf kunt kijken. Dat gegeven levert steeds verschillende interpretaties van de wereld op waarin een ieder zichzelf zou kunnen plaatsen: kijken naar jezelf in jouw wereld, met jouw gevoelens, jouw verlangens en jouw ideeën”.

Astrid Ufkes (1958) heeft in juli 2013 de fotovakschool in Apeldoorn afgerond en in november Haar debuutexpositie met Me Myself and My World gepresenteerd.

Me Myself and My World

=

You Yourself and Your World